Belly Shoot

Belly Shoot

Jij bent zwanger ?? Heerlijk 9 maanden op een roze wolk. Wat een geweldige tijd. Laat dan ook jou mooie zwangere buik vastleggen met een belly shoot als aandenken aan die mooie periode en / of gebruik jou zwangerschapsfotografie voor b.v. het geboortekaartje.

Een belly shoot levert je een fantastische herinnering op, maar is ook erg leuk om cadeau te krijgen, maar zeer zeker ook om cadeau te geven b.v. bij een babyshower.

zwangerschapsfotografie

Onze fotograaf ontvangt je graag in de fotostudio in onze hoofdstad van Brabant. De beste tijd om langs te komen is tussen de 35e week en de 38e week. Uiteraard verschilt dit van persoon tot persoon en gaat het erom dat je jezelf goed voelt. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om op locatie te fotograferen. Partner en broertjes of zusjes zijn ook van harte welkom om samen met u en uw mooie ronde buik op de foto te gaan.

Lijkt het je leuk om de groei van jou buik op de foto terug te zien. Vraag naar de mogelijkheden voor een serie belly shoots.

Belly Paint

Sjiek, sprookjesachtig, stoer of grappig een belly shoot kan in elke gewenste stijl. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een buikschildering te laten maken in de fotostudio. De belly paint wordt dan gedaan door een professional. Vraag naar de mogelijkheden.