Onze fotograaf

Ik ben Nathalie Bierstekers, fotograaf, 39 jaar jong, getrouwd, moeder van 2 kinderen en woonachtig te ‘s-Hertogenbosch.
Al jong begon ik met fotograferen, overal waar ik was ,was mijn fototoestel mee. Destijds was dat nog een analoog toestel tegenwoordig digitaal. Lekker erop los schieten en dan thuis uitzoeken wat de mooiste plaatjes waren….

Passie voor fotografie

Ik heb fotoboeken vol met mooie herinneringen. Zo heb ik me in mijn vrije tijd bezig gehouden met o.a. scrapbooking. Waar mijn uit de hand gelopen hobby van foto’s maken gecombineerd werd met mijn creativiteit en het opleuken van foto’s. Het creatief bewerken van foto’s komt weer goed van pas bij het digitaal bewerken van fotobestanden.
De passie voor fotografie heeft mij dan ook doen besluiten om van mijn hobby mijn werk te maken. De liefde voor het vak van fotograaf probeer ik dan ook altijd op mijn scherm over te brengen. Goed is voor mij niet goed genoeg. Ik ben pas echt tevreden als u dat ook bent. Hieruit haal ik mijn voldoening.

Werkwijze fotoshoot

Om dit resultaat te bereiken is het van belang dat u zich op het gemak voelt. Mijn fotostudio is dan ook erg laagdrempelig en als fotograaf is het belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt. De shoot zelf gaat ook in een zeer ontspannen en ongedwongen sfeer waarbij veel plezier wordt gemaakt. Dit zie je dan ook terug in het uiteindelijke resultaat.
Dus.. mijn deur staat open en de koffie staat te pruttelen…. tot gauw.

Profiel Foto Nathalie Bierstekers