Portret Fotografie

portret fotografie

Wilt u ook zo graag een mooie foto van uzelf, uw gezin, familie of misschien wel uw huisdier aan de muur. Een sieraad voor de huiskamer of wellicht een goeie profielfoto voor sociale media of CV. Ik help u graag bij uw portret fotografie.

Sfeer

Romantisch, zakelijk of grappig en speels met fotograferen kunnen we alle kanten op. Wilt u dit b.v. in een bepaalde sfeer of thema? Er is veel mogelijk. Denk hierbij b.v. aan de jaargetijden, maar ook feesten als carnaval, kerst, Halloween enz. Of houdt u meer van romantiek of misschien wel een mooie foto met een twist. Liever en prachtige foto zonder poespas. De mogelijkheden zijn te over. Bespreek ze dan ook met onze fotograaf.

Achtergronden

In onze fotostudio hebben we de beschikking over diverse achtergronden. Neem dan ook een kijkje op de site om hier een idee van te krijgen en volg onze facebook pagina https://www.fotostudiodifa.nl/facebook/ om de laatste nieuwtjes en trends in de gaten te houden.

op Locatie

Wilt u een fotoshoot op een bepaalde locatie of b.v in de buitenlucht. Geen probleem, bij goed weer ga ik graag naar buiten om foto’s te maken en zo gebruik te kunnen maken van het licht van de zon. Neem voor uw portret dus snel contact op met ons.https://www.fotostudiodifa.nl/contact/

er zijn geen afbeeldingen gevonden