Cake Smach Den Bosch

De meest unieke fotoshoot

Maak tijdloze momenten vast met Cake Smash fotografie door Fotostudio Difa in Den Bosch. Ons getalenteerde team is gespecialiseerd in het creëren van unieke en onvergetelijke beelden van uw kleintjes.

Kleine kinderen, wie houdt er niet van ze? Als ouder wil je vast continu jouw kleintjes op foto vastleggen. Deze momenten komen niet meer terug en daarom wil jij er nog vaak van kunnen genieten. Bij Fotostudio Difa Den Bosch, hebben wij een speciaal concept. Namelijk cake smash fotografie! Dit is een fotoreportage waarin kleine kinderen lekker kunnen kliederen en plezier kunnen maken met een grote cupcake. Dit levert bijzonder beeld op dat door iedereen gewaardeerd wordt. Hoe heerlijk is dat jij je kleintje op deze manier in de picture mag zetten. Cake Smash Den Bosch

De mooiste rapportage

van cake smash Den Bosch

Heerlijk plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes… Om te smullen! Jouw kindje mag zich helemaal uitleven op een gigantische cupcake en zal daar ongetwijfeld erg van genieten. De decoratie wordt door fotostudio Difa in Den Bosch verzorgt. Wij houden rekening met verschillende achtergronden, attributen en decoraties, zodat wij de juiste sfeer creëren die jij voor ogen hebt. Uiteraard kun je een extra kledingsetje meenemen voor tijdens de cake smash fotografie. Denk er ook aan dat je een schoon setje meeneemt voor na de shoot! Wil je liever een ander soort taart gebruiken of heb je aanvullende wensen? We staan altijd open voor overleg. Houd echter wel rekening met een meerprijs.

Tips

voor cake smash fotografie

Omdat deze fotoshoot leuke spontane beelden oplevert, zijn de foto’s erg geschikt om te gebruiken voor een verjaardagstaart of uitnodigingen van het verjaardagsfeestje! Heb jij nog vragen over deze fotoshoot of wil jij een afspraak plannen? Neem dan contact op met fotostudio Difa via mail op nathalie@fotostudiodifa.nl of telefonisch via 06 – 51934597. Naast de allerkleinste kunnen ook al uw kinderen meedoen in een fotoshoot.

Nadat de kleine, de heerlijk cake flink heeft platgeslagen en proberen op te eten, is het een mogelijkheid om voor een klein prijsje nog even heerlijk in bad te gaan. Even alle cake af spoelen zodat de kleine weer fris en fruitig mee naar huiskan. Deze bad sessie geeft super leuke foto’s. Wil jij een badsessie naast de cake smash boeken? Geeft dit even door bij jouw boeking. De meerprijs is € 49,00 voor deze heerlijke badsessie en ontvangt 3 extra foto’s naast de cake smash shoot.

Cake Smash Den Bosch

Bijzondere fotografie in een party jasje
Cake Smash Fotoshoot Den Bosch