Belly Shoot Den Bosch

Laat een bijzondere periode vastleggen
door middel van zwangerschapsfotografie
in ‘s-Hertogenbosch

Ben jij zwanger? Dan zit je vast op een grote roze wolk! Jouw zwangerschap is een bijzondere periode en die kan als een roes aan je voorbij gaan. Voor je het weet zijn er 9 maanden voorbij en staat jouw kindje op de wereld. Door middel van zwangerschapsfotografie in Den Bosch kun jij deze speciale periode vastleggen en er voor altijd aan terug denken met het juiste beeldmateriaal.

Mogelijkheden

zwangerschapsfotografie in Den Bosch

Binnen zwangerschapsfotografie heb je veel verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een reportage laten maken waarop de groei van jouw buik goed te zien is. Ook kun je zwangerschapsfoto’s laten maken om vervolgens te gebruiken voor het geboortekaartje.

Een bellyshoot kan gedaan worden bij ons in de studio in ‘s-Hertogenbosch, maar kun je ook op locatie aanvragen. Misschien is er een omgeving die voor jou een bijzondere betekenis heeft, of wil je de zwangerschapsfotografie gewoon thuis doen.

Bij deze reportage zijn ook jouw partner en eventuele broertjes en zusjes van de kleine welkom. Dit levert altijd mooie persoonlijke foto’s op!

 

Tip!

Mooie volle buik

De meeste vrouwen komen in hun 35e tot 38e week, de buik is dan meestal het mooiste om goed vast te leggen. Uiteraard gaat het erom dat jij je goed voelt en daarom is zwangerschapsfotografie op elk moment mogelijk.

Melkbad fotografie

in den bosch

Kijk jij er ook zo naar uit om jouw buik op beeld vast te laten leggen? Bij fotostudio Difa kun je ook een ‘melkbad belly shoot’ laten maken. Zwangerschapsfotografie in Den Bosch kan in elk gewenste stijl, zoals sprookjesachtig, stoer of grappig. Daarnaast is ‘melkbad fotografie’ een bijzondere toevoeging. Deze shoot wordt uitgevoerd door een professional.

 

Babyplan fotografie

Fotostudio Difa heeft een speciaal pakket om je kleintje vast te leggen

Het pakket houd in dat jij vanaf je zwangerschap totdat je kindje 1 jaar word op de voet word gevolgd.
In het babyplan pakket zit inbegrepen een zwangerschap-, newborn- en 1 jaar shoot met een flinke korting.

Wil jij hier meer over weten? Neem eens contact op! Fotostudio Difa is bereikbaar via telefoon 06 – 51934597 of mail nathalie@fotostudiodifa.nl. Fotostudio Difa biedt ook de mogelijkheid aan om uw pasgeborene te fotograferen aan de hand van newborn fotografie.

Je mooie ronde buik

vastgelegd als een sprookje op een roze wolk
Cake Smash Fotoshoot Den Bosch