Laat een bijzondere periode vastleggen door middel van zwangerschapsfotografie in Den Boch

Ben jij zwanger? Dan zit je vast op een grote roze wolk! Jouw zwangerschap is een bijzondere periode en die kan als een roes aan je voorbij gaan. Voor je het weet zijn er 9 maanden voorbij en staat jouw kindje op de wereld. Door middel van zwangerschapsfotografie in Den Bosch kun jij deze speciale periode vastleggen en er voor altijd aan terug denken met het juiste beeldmateriaal.

Zwangerschapsfotografie

Mogelijkheden van zwangerschapsfotografie in Den Bosch

Binnen zwangerschapsfotografie heb je veel verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een reportage laten maken waarop de groei van jouw buik goed te zien is. Ook kun je zwangerschapsfoto’s laten maken om vervolgens te gebruiken voor het geboortekaartje.

Zwangerschapsfotografie in Den Bosch kan gedaan worden bij ons in de studio, maar kun je ook op locatie aanvragen. Misschien is er een omgeving die voor jou een bijzondere betekenis heeft, of wil je de zwangerschapsfotografie gewoon thuis doen. Bij deze reportage zijn ook jouw partner en eventuele broertjes en zusjes van de kleine welkom. Dit levert altijd mooie persoonlijke foto’s op! De meeste vrouwen komen in hun 35e tot 38e week, de buik is dan meestal het mooiste om goed vast te leggen. Uiteraard gaat het erom dat jij je goed voelt en daarom is zwangerschapsfotografie op elk moment mogelijk.

 

Belly Paint bij fotostudio Difa

Kijk jij er ook zo naar uit om jouw buik op beeld vast te laten leggen? Bij fotostudio Difa kun je ook een ‘belly paint’ laten maken. Zwangerschapsfotografie in Den Bosch kan in elk gewenste stijl, zoals sprookjesachtig, stoer of grappig. Daarnaast is ‘belly paint’ een bijzondere toevoeging. Deze buikschildering wordt uitgevoerd door een professional. Wil jij hier meer over weten? Neem eens contact op! Fotostudio Difa is bereikbaar via telefoon 06 – 51934597 of mail nathalie@fotostudiodifa.nl. Fotostudio Difa biedt ook de mogelijkheid aan om uw pasgeborene te fotograferen aan de hand van newborn fotografie.

Benieuwd waar ik u mee kan helpen?