Veel ervaring met kinderfotografie

Door de ervaring als moeder en als fotograaf heb ik een engelengeduld met kinderen weten te ontwikkelen. Op deze manier weet ik ook de juiste sfeer te creëren waarmee we jouw kind op zijn of haar mooist op de foto zetten. Met al deze ervaring is kinderfotografie een van de specialiteiten geworden van Fotostudio Difa en daarmee wordt altijd een situatie gecreëerd zodat jouw kind zich fijn en op zijn gemak voelt. Je zult zien dat ze op den duur zelfs plezier krijgen in kinderfotografie!

 

Een passende sfeer

Elk kind is anders en we willen natuurlijk de foto’s ontwikkelen die jij voor ogen hebt. Zodoende maken we met kinderfotografie gebruik van verschillende achtergronden en accessoires die op jouw kind worden afgestemd. Geef daarom ook aan van wat voor kleuren je houdt en/of welke kleding de kinderen dragen. Op die manier ontstaat het juiste portret in de sfeer die wij samen hebben afgesproken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekker speels, dromerig of juist stoer.

 

Meer informatie

Kinderfotografie duurt ongeveer 45 minuten. Er is altijd een mogelijkheid tot verkleden. Na de fotoshoot krijg je een contactsheet van waaruit je een keuze kunt maken. Wil je een fotoshoot doen op locatie? Vraag dan naar de mogelijkheden! Fotostudio Difa is bereikbaar via mail op  nathalie@fotostudiodifa.nl of telefonisch via 06 – 51934597. Wij horen graag van je! Fotostudio Difa biedt ook de mogelijkheid om een fotoshoot de doen met de allerkleinste aan de hand van cake smash fotografie.

Benieuwd waar ik u mee kan helpen?