Kinderfotograaf Den Bosch

Maakt mooie plaatjes van jullie kids voor aan de muur
of als cadeau voor opa en oma

Door de ervaring als moeder en als fotograaf heb ik een engelengeduld met kinderen weten te ontwikkelen. Op deze manier weet ik ook de juiste sfeer te creëren waarmee we jouw kind op zijn of haar mooist op de foto zetten. Met al deze ervaring is kinderfotografie in Den Bosch een van de specialiteiten geworden van Fotostudio Difa en daarmee wordt altijd een situatie gecreëerd zodat jouw kind zich fijn en op zijn gemak voelt. Je zult zien dat ze op den duur zelfs plezier krijgen in kinderfotografie!

Een passende sfeer

voor de mooiste foto’s van jullie kinderen

Elk kind is anders en we willen natuurlijk de foto’s ontwikkelen die jij voor ogen hebt. Zodoende maken we met kinderfotografie gebruik van verschillende achtergronden en accessoires die op jouw kind worden afgestemd. Geef daarom ook aan van wat voor kleuren je houdt en/of welke kleding de kinderen dragen. Op die manier ontstaat het juiste portret in de sfeer die wij samen hebben afgesproken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekker speels, dromerig of juist stoer.

Informatie

Kinder Fotoshoot Den Bosch

Kinderfotografie duurt ongeveer 45 minuten. Er is altijd een mogelijkheid tot verkleden. Na de fotoshoot krijg je een contactsheet van waaruit je een keuze kunt maken. Wil je een fotoshoot doen op locatie? Vraag dan naar de mogelijkheden! Fotostudio Difa is bereikbaar via mail op nathalie@fotostudiodifa.nl of telefonisch via 06 – 51934597. Wij horen graag van je! Fotostudio Difa biedt ook de mogelijkheid om een fotoshoot de doen met de allerkleinste aan de hand van cake smash fotografie.

Tip!

Leuk op canvas

Een portret foto op Canva van je kind is natuurlijk het mooiste wat je kan krijgen. Maar ook Opa’s en Oma’s vinden dat leuk om te krijgen van hun kleinkinderen. Bestanden worden Digitaal aangeleverd zodat je de foto in alle grotes kan laten maken.

Een fotoshoot van je kinderen

Mogelijk op lokatie of in de studio van Fotostudio Difa Den Bosch
Cake Smash Fotoshoot Den Bosch