Unieke fotomomenten van jouw allerkleinste

Fotostudio Difa legt de eerste momenten vast
door middel van newborn fotografie in Den Bosch

Na negen maanden staat jouw kindje dan eindelijk op de wereld. De eerste momenten zijn erg bijzonder, zeker als dit je eerste kindje is. Het is nog even wennen en voor je het weet kan hij of zij al lopen! Ze groeien als kool, waardoor de eerste momenten al vlug voorbij zijn. Om de eerste periode voor altijd op beeld terug te kunnen bekijken, hebben we newborn fotografie in Den Bosch. Met jouw kleine kindje in de hoofdrol, zorgt newborn fotografie voor intieme en zeer persoonlijke foto’s.

Newborn Shoot Den Bosch

De mooiste foto’svan jullie pasgeboren kindje

Ben jij er ook al zeker van dat je straks newborn fotografie wilt laten uitvoeren? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. De beste tijd voor newborn fotografie is wanneer uw kindje tussen de 8 en 15 dagen oud is. Uiteraard varieert dit per kind en heb jij altijd zelf de keuze. Om deze reportage zo mooi mogelijk te maken, kun je er ook voor kiezen als papa, mama of met broertjes of zusjes met de baby op de foto te gaan. Uiteraard is er de mogelijkheid de baby te verschonen en te voeden wanneer dat nodig is. Al met al zorgt dit ervoor dat newborn fotografie wat tijd in beslag neemt. Houd daarom rekening met ongeveer 2,5 uur.

Voor de newborn fotografie in Den Bosch kunnen we verschillende accessoires gebruiken. Zoals mutsjes, haarbanden en andere decoraties. Ook maken wij gebruik van verschillende achtergronden die uiteraard voor de pasgeborene comfortabel zijn.

 

Newborn Fotografie aan huis

Op lokatie mogelijk

Is het door omstandigheden niet mogelijk om naar Fotostudio Difa in Den Bosch te komen! Dan komt Fotostudio Difa naar jouw op locatie. Wij staan open voor veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij jouw thuis, ziekenhuis of op een andere bijzonder adres. Vraag naar de mogelijkheden om jou baby- newborn te laten fotograferen.

Tip!

Geboortekaartje en/of babyshower

Newborn foto’s zijn ook superleuk voor een geboortekaartje en/of babyshower. Onze digitale foto’s zijn in hoge resolutie en direct klaar voor de ontwerper.

Neborn Fotografie Den Bosch

Bijzondere momenten vastgelegd om nooit te vergeten
Cake Smash Fotoshoot Den Bosch