Fotograaf uit Den Bosch

Fotograaf uit Den Bosch

Ben je op zoek naar een fotograaf in Den Bosch? Dan ben je bij Fotostudio Difa aan het juiste adres. In deze professionele fotostudio kun je terecht voor verschillende soorten fotografie.

In de studio of op locatie

De meeste foto’s worden gemaakt in de professionele fotostudio. De studio is ook geschikt voor newborn- en kinderfotografie. Je kunt hier ook op je gemak je kindje voeden of verschonen. Daarnaast is fotografie op locatie mogelijk. Trouwfotografie, maar onze fotograaf uit Den Bosch kan ook een communie of doop voor je vastleggen als een mooie blijvende herinnering aan een feestelijke dag.

Soorten fotografie

Belly fotografie Newborn fotografie
Cake smash Kinderfotografie
Dieren fotografie Familiefotografie
Portretfotografie Trouwfotografie

Prijzen

Fotostudio Difa hanteert verschillende prijzen. Zo kun je kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van het aantal foto’s. Voor € 69,00 ontvangt u 3 bewerkte digitale bestanden. Voor newborn, cake smash en belly shoot hanteren we andere prijzen. Ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Ook dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Bekijk onze website voor alle prijsinformatie. Wil je shoots combineren of heb je specifieke wensen die niet op de website genoemd staan? Neem dan gerust contact op met onze fotograaf in Den Bosch. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Fotostudio Difa wordt gerund door fotograaf Nathalie Bierstekers. Met haar jarenlange ervaring weet zij je op je gemak te stellen. Op een ontspannen en ongedwongen manier stelt ze je gerust en wordt je geportretteerd zoals je echt bent. Wil je dit ook ervaren? Neem dan contact met ons op en boek jouw fotoshoot.

Benieuwd waar ik u mee kan helpen?