Fotograaf Den Bosch

Nathalie Bierstekers

De Fotograaf in Den Bosch

Sinds 2014 ben ik fotograaf in Den Bosch omgeving Empel, Maaspoort en de Rompert, Getrouwd met mijn beste maatje, samen zijn we ouders van 2 prachtige kinderen en zijn woonachtig te ‘s-Hertogenbosch.

Al jong begon ik met fotograferen, overal waar ik was, nam ik mijn fototoestel mee. Destijds was dat nog een analoog toestel tegenwoordig digitale camera. Destijds was het lekker erop los schieten en dan thuis uitzoeken wat de mooiste plaatjes waren…. Zo ben ik ooit begonnen in mijn jongere geweldige jaren.

Fotografie in Den Bosch is mijn Passie.

 

Passie

De cake smash taart

In mijn kast staan fotoboeken vol met mooie herinneringen. Zo ben ik altijd bezig geweest in mijn vrije tijd met het maken van fotoboeken in combinatie met scrapbooking. Een ware uit de hand gelopen hobby waar ik mijn passie voor foto’s en creativiteit echt in kwijt kon tot ik nu sta. De creativiteit uit ik dan ook in het digitaal bewerken van de foto bestanden maar ook met de studio opzet en hoe ik fotografeer.

De passie voor fotografie heeft mij dan ook doen besluiten om van mijn hobby mijn werk te maken. De liefde voor het vak van fotograaf probeer ik dan ook altijd op mijn scherm over te brengen. “Goed” is voor mij niet goed genoeg. De tevredenheid komt pas echt tot zijn recht als de klant ook tevreden is. Daar haal ik oprecht mijn voldoening uit.

Fotoshoot met

passie en gezelligheid

Om het beste resultaat te bereiken, is het van belang dat u zich op uw gemak voelt. Mijn fotostudio Den Bosch gevestigd in Empel is dan ook erg laagdrempelig. De fotoshoot zelf gaat ook in een zeer ontspannen en ongedwongen sfeer waarbij veel plezier wordt gemaakt. Dit zie je dan ook terug in het uiteindelijke resultaat. Een kopje koffie en thee maakt al veel wonderen.

Met liefde gebakken

De cake smash taart

Door veel te proberen lukt het me ook steeds beter de cake smash taartjes zelf te maken. Ik ben nog steeds geen bakker maar bij een cake smash heb je een keuze uit 2 verschillende vormen taart.

Met liefde gebakken

De cake smash taart

Door veel te proberen lukt het me ook steeds beter de cake smash taartjes zelf te maken. Ik ben nog steeds geen bakker maar bij een cake smash heb je een keuze uit 2 verschillende vormen taart.

Specialisatie

Fotostudio difa
Den Bosch

Mogelijkheden

ZWANGERSCHAP

CAKE SMASH FOTOGRAFIE

TROUWFOTOGRAFIE

KINDERFOTOGRAFIE

FAMILIEFOTOGRAFIE

PORTRET FOTOGRAFIE

THEMA FOTOGRAFIE

Zijn er speciale wensen?

Maak je fotowensen bespreekbaar met Fotostudio Difa in Den Bosch. Er zijn meer mogelijkheden dat je denkt.