Cake smash fotografie van fotostudio Difa zorgt voor uniek beeld van de kleintjes

Kleine kinderen, wie houdt er niet van ze? Als ouder wil je vast continu jouw kleintjes op foto vastleggen. Deze momenten komen niet meer terug en daarom wil jij er nog vaak van kunnen genieten. Bij fotostudio Difa hebben wij een speciaal concept. Namelijk cake smash fotografie! Dit is een fotoreportage waarin kleine kinderen lekker kunnen kliederen en plezier kunnen maken met een grote cupcake. Dit levert bijzonder beeld op dat door iedereen gewaardeerd wordt.

 

Cake smash fotografie

 

Mogelijkheden van cake smash fotografie

Heerlijk plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes… Om te smullen! Jouw kindje mag zich helemaal uitleven op een gigantische cupcake en zal daar ongetwijfeld erg van genieten. De decoratie wordt door fotostudio Difa verzorgt. Wij houden rekening met verschillende achtergronden, attributen en decoraties, zodat wij de juiste sfeer creëren die jij voor ogen hebt. Uiteraard kun je een extra kledingsetje meenemen voor tijdens de cake smash fotografie. Denk er ook aan dat je een schoon setje meeneemt voor na de shoot! Wil je liever een ander soort taart gebruiken of heb je aanvullende wensen? We staan altijd open voor overleg. Houd echter wel rekening met een meerprijs.

 

Tips voor cake smash fotografie

Omdat deze fotoshoot leuke spontane beelden oplevert, zijn de foto’s erg geschikt om te gebruiken voor een verjaardagstaart of uitnodigingen van het verjaardagsfeestje! Heb jij nog vragen over deze fotoshoot of wil jij een afspraak plannen? Neem dan contact op met fotostudio Difa via mail op nathalie@fotostudiodifa.nl of telefonisch via 06 – 51934597. Naast de allerkleinste kunnen ook al uw kinderen meedoen in een fotoshoot.

Benieuwd waar ik u mee kan helpen?